Finale De Alleskunner VIPS 2022: kok Mounir Toub wint derde seizoen

Finale De Alleskunner VIPS 2022: kok Mounir Toub wint derde seizoen

Gisteren was de finale van De Alleskunner VIPS bij SBS6 te zien. De winnaar van het derde seizoen is kok Mounir Toub. Hij heeft 54 kandidaten verslagen en is enorm blij met deze titel. Bekijk op de beelden hieronder hoe Mounir wint!

Tekst gaat verder onder de video.

Finale <em>De Alleskunner VIPS</em> 2022: kok <em>Mounir Toub</em> wint derde seizoen Gisteren was de finale van De Alleskunner VIPS bij SBS6 te zien. De winnaar van het derde seizoen is kok Mounir Toub. Hij heeft 54 kandidaten verslagen en is enorm blij met deze titel. Bekijk op de beelden hieronder hoe Mounir wint! Tekst gaat verder onder de video. Gat in de luchtIn de achtste aflevering waren er acht finalisten over. Mounir zijn medekandidaten springen een gat in de lucht wanneer hij de finaleopdracht volbrengt. Bekijk de leuke beelden hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: volle concentratie bij balletjes-opdracht in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video » Finale De Alleskunner VIPS: Fel duel tussen overgebleven finalisten Bekijk deze video »

Gat in de lucht
In de achtste aflevering waren er acht finalisten over. Mounir zijn medekandidaten springen een gat in de lucht wanneer hij de finaleopdracht volbrengt. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's