Robbert Doornbos over GP van Mexico: 'Niet zeker of Verstappen pole position vast kan houden'

Robbert Doornbos over GP van Mexico: 'Niet zeker of Verstappen pole position vast kan houden'

Het Autódromo Hermanos Rodríguez in Mexico-stad, dat is de plek waar het vanavond gaat gebeuren: de Grand Prix van Mexico. En hoewel Max Verstappen zijn tweede wereldtitel al binnen heeft en start vanaf pole position belooft het ook nu weer een spannende race te worden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbert Doornbos</em> over <em>GP van Mexico</em>: 'Niet zeker of Verstappen pole position vast kan houden' Het Autódromo Hermanos Rodríguez in Mexico-stad, dat is de plek waar het vanavond gaat gebeuren: de Grand Prix van Mexico. En hoewel Max Verstappen zijn tweede wereldtitel al binnen heeft en start vanaf pole position belooft het ook nu weer een spannende race te worden. Tekst gaat verder onder de video. Pole positionMax Verstappen mag vanaf pole position beginnen aan de race, maar racedeskundige Robert Doornbos weet niet of hij deze ook vast kan houden: "Het is een hele lange rung naar bocht 1 toe, dus ik weet niet zeker of hij die pole position kan vasthouden." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robbert Doornbos over GP van Mexico: 'Niet zeker of Verstappen pole position vast kan houden'

Pole position
Max Verstappen mag vanaf pole position beginnen aan de race, maar racedeskundige Robert Doornbos weet niet of hij deze ook vast kan houden: "Het is een hele lange rung naar bocht 1 toe, dus ik weet niet zeker of hij die pole position kan vasthouden."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV