Olaf Koens blikt vooruit op zware winter in Oekraïne: 'Een vorm van terreur'

Olaf Koens blikt vooruit op zware winter in Oekraïne: 'Een vorm van terreur'

Maandag 31 oktober 2022 om 08:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Olaf Koens</em> blikt vooruit op zware winter in <em>Oekraïne</em>: 'Een vorm van terreur' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Journalist Olaf Koens verblijft grote delen van de tijd in Oekraïne om verslag te doen van de oorlog aldaar. Die gaat nu een nieuwe fase in, want Koning Winter is in aantocht - en dat betekent grote onzekerheid en veel problemen voor de Oekraïense bevolking. In een land waar het in de winter steenkoud wordt is nauwelijks nog elektriciteit of water, en dat zal de wintermaanden loodzwaar maken. Volgens Koens is het 'een vorm van terreur' om zó ver van het front nog belangrijke voorzieningen kapot te schieten. Ook laat hij beelden zien hoe dichtbij de raketaanvallen soms zijn... Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olaf Koens blikt vooruit op zware winter in Oekraïne: 'Een vorm van terreur'

Journalist Olaf Koens verblijft grote delen van de tijd in Oekraïne om verslag te doen van de oorlog aldaar. Die gaat nu een nieuwe fase in, want Koning Winter is in aantocht - en dat betekent grote onzekerheid en veel problemen voor de Oekraïense bevolking. In een land waar het in de winter steenkoud wordt is nauwelijks nog elektriciteit of water, en dat zal de wintermaanden loodzwaar maken. Volgens Koens is het 'een vorm van terreur' om zó ver van het front nog belangrijke voorzieningen kapot te schieten. Ook laat hij beelden zien hoe dichtbij de raketaanvallen soms zijn...

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's