Olaf Koens over grappige momenten in oorlogsgebied Oekraïne: 'Vloekende papegaaien'

Olaf Koens over grappige momenten in oorlogsgebied Oekraïne: 'Vloekende papegaaien'

Maandag 31 oktober 2022 om 08:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Olaf Koens</em> over grappige momenten in oorlogsgebied <em>Oekraïne</em>: 'Vloekende papegaaien' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Journalist Olaf Koens schoof zondagavond aan bij Renze Klamer om te vertellen over het persoonlijke boek dat hij schreef over de gruwelijke oorlog in Oekraïne. Daarbij probeert Koens ook te zoeken naar de lichte toets en de grappige momenten - zoals in de dierentuin van Odessa. Veel Oekraïeners hebben exotische dieren, maar die konden niet mee op de vlucht. Daarom bood de dierentuin aan deze beesten op te vangen. Nu staat het kantoor van de boekhoudster vol met papegaaien, die volgens Koens 'vloeken als bootwerkers'. Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olaf Koens over grappige momenten in oorlogsgebied Oekraïne: 'Vloekende papegaaien'

Journalist Olaf Koens schoof zondagavond aan bij Renze Klamer om te vertellen over het persoonlijke boek dat hij schreef over de gruwelijke oorlog in Oekraïne. Daarbij probeert Koens ook te zoeken naar de lichte toets en de grappige momenten - zoals in de dierentuin van Odessa. Veel Oekraïeners hebben exotische dieren, maar die konden niet mee op de vlucht. Daarom bood de dierentuin aan deze beesten op te vangen. Nu staat het kantoor van de boekhoudster vol met papegaaien, die volgens Koens 'vloeken als bootwerkers'.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's