Een Jaar Van Je Leven: Zoë krijgt gele kaart omdat ze Martin bij z'n keel greep

Een Jaar Van Je Leven: Zoë krijgt gele kaart omdat ze Martin bij z'n keel greep

Maandag 31 oktober 2022 om 13:44

Zoë heeft heel wat teweeggebracht met haar wangedrag van even geleden in Een Jaar Van Je Leven. Ze had naar eigen zeggen drank op, waardoor ze veel te ver ging. Martin was aan het flirten met Mexx en Zoë besloot zich daarmee te bemoeien. Ze stond niet alleen te tieren en te schreeuwen, op een gegeven moment greep ze Martin bij zijn keel. Zoë snapt dat dit ontoelaatbaar gedrag is en dat ze daarom een gele kaart krijgt. “Ik ben boos op mezelf dat ik zo agressief ben geworden”, aldus een emotionele Zoë. Een gele kaart vervalt na een maand, maar bij twee gele kaarten moet de bewoner het programma verlaten.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Zoë krijgt gele kaart omdat ze Martin bij z'n keel greep Zoë heeft heel wat teweeggebracht met haar wangedrag van even geleden in Een Jaar Van Je Leven. Ze had naar eigen zeggen drank op, waardoor ze veel te ver ging. Martin was aan het flirten met Mexx en Zoë besloot zich daarmee te bemoeien. Ze stond niet alleen te tieren en te schreeuwen, op een gegeven moment greep ze Martin bij zijn keel. Zoë snapt dat dit ontoelaatbaar gedrag is en dat ze daarom een gele kaart krijgt. “Ik ben boos op mezelf dat ik zo agressief ben geworden”, aldus een emotionele Zoë. Een gele kaart vervalt na een maand, maar bij twee gele kaarten moet de bewoner het programma verlaten. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: jaloerse Zoë schreeuwt om aandacht bij flirtende Martin en Mex Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: wat spoken Kim en Marciano uit onder de dekens? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's