Boerderij van Dorst: alle kippen, ook Martien het haantje, zijn opgegeten door bunzing

Boerderij van Dorst: alle kippen, ook Martien het haantje, zijn opgegeten door bunzing

Maandag 31 oktober 2022 om 14:00

Het goede nieuws in Boerderij van Dorst is dat het goed gaat met de biodiversiteit. Zo woont tegenwoordig ook Stalin de steenmarter op de boerderij van Raven van Dorst. En er is nu zelfs ook een bunzing. Dit is alleen minder prettig voor de kippen, Raven komt dan ook met heftig nieuws. “Alle kippen zijn opgegeten door de bunzing.” Ook Martien het haantje heeft dit niet overleefd…

Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boerderij van Dorst</em>: alle kippen, ook Martien het haantje, zijn opgegeten door bunzing Het goede nieuws in Boerderij van Dorst is dat het goed gaat met de biodiversiteit. Zo woont tegenwoordig ook Stalin de steenmarter op de boerderij van Raven van Dorst. En er is nu zelfs ook een bunzing. Dit is alleen minder prettig voor de kippen, Raven komt dan ook met heftig nieuws. “Alle kippen zijn opgegeten door de bunzing.” Ook Martien het haantje heeft dit niet overleefd… Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Jinek: Raven van Dorst over nieuw seizoen Boerderij Van Dorst (video) Bekijk deze video » Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's