Vandaag Inside: stevige discussie over Oranje-supporter Tietenman in Qatar

Vandaag Inside: stevige discussie over Oranje-supporter Tietenman in Qatar

Dinsdag 1 november 2022 om 09:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: stevige discussie over Oranje-supporter Tietenman in <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Er ontstaat een stevige discussie in Vandaag Inside over de vijftig Oranjesupporters die op kosten van Qatar naar het WK voetbal gaan. Volgens Johan Derksen kun je hen dat niet aanrekenen, omdat het doodgewone supporters zijn - zoals de iconische Tietenman. Wilfred Genee vraagt zich af of deze Tietenman het stadion wel binnenkomt. Derksen stelt wel dat deze supporters zich laten misbruiken door het regime in Qatar. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Er ontstaat een stevige discussie in Vandaag Inside over de vijftig Oranjesupporters die op kosten van Qatar naar het WK voetbal gaan. Volgens Johan Derksen kun je hen dat niet aanrekenen, omdat het doodgewone supporters zijn - zoals de iconische Tietenman. Wilfred Genee vraagt zich af of deze Tietenman het stadion wel binnenkomt. Derksen stelt wel dat deze supporters zich laten misbruiken door het regime in Qatar.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's