Joep Wennemars: 'Met de tijden van mijn vader Erben word je nu geen wereldkampioen' (Jinek)

Joep Wennemars: 'Met de tijden van mijn vader Erben word je nu geen wereldkampioen' (Jinek)

Dinsdag 1 november 2022 om 10:35

Schaatser Joep Wennemars treedt al enige tijd in de voetsporen van zijn vader Erben en doet dat met flink wat succes: 'Het weekend kopte de Volkskrant dat hij sneller dan papa Erben is', aldus Eva Jinek.

'Ik moet harder rijden dan mijn vader'
Joep reageert bescheiden: 'Dat is natuurlijk leuk dat je sneller rijdt. Maar als ik eerlijk ben.. het materiaal is wel beter geworden, Thialf is vernieuwd.. dus het is ook logisch dat het iets harder gaat. En het moet ook harder want als ik dezelfde tijden rijd als hij vijftien jaar geleden dan word je nu geen wereldkampioen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Joep Wennemars: 'Met de tijden van mijn vader Erben word je nu geen wereldkampioen' (<em>Jinek</em>) Schaatser Joep Wennemars treedt al enige tijd in de voetsporen van zijn vader Erben en doet dat met flink wat succes: 'Het weekend kopte de Volkskrant dat hij sneller dan papa Erben is', aldus Eva Jinek. 'Ik moet harder rijden dan mijn vader'Joep reageert bescheiden: 'Dat is natuurlijk leuk dat je sneller rijdt. Maar als ik eerlijk ben.. het materiaal is wel beter geworden, Thialf is vernieuwd.. dus het is ook logisch dat het iets harder gaat. En het moet ook harder want als ik dezelfde tijden rijd als hij vijftien jaar geleden dan word je nu geen wereldkampioen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Joep Wennemars: 'Met de tijden van mijn vader Erben word je nu geen wereldkampioen' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's