Mannen in HLF8 over snorren, prostaatkanker en plasstralen

Mannen in HLF8 over snorren, prostaatkanker en plasstralen

Dinsdag 1 november 2022 om 22:05

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 1 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Mannen in <em>HLF8</em> over snorren, prostaatkanker en plasstralen Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 1 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Movember is weer van start gegaan: in de maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor onder andere prostaatkanker en teelbalkanker. Naast de vraag of de gasten van HLF8 ooit een snor hebben laten staan, willen de mannen aan tafel maar al te graag vertellen dat ze nog een sterke straal plassen... Serieuzer is de vraag waarom er voor deze vormen van kanker geen bevolkingsonderzoek is? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Movember is weer van start gegaan: in de maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor onder andere prostaatkanker en teelbalkanker. Naast de vraag of de gasten van HLF8 ooit een snor hebben laten staan, willen de mannen aan tafel maar al te graag vertellen dat ze nog een sterke straal plassen... Serieuzer is de vraag waarom er voor deze vormen van kanker geen bevolkingsonderzoek is?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's