Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van de populaire realityserie Urk! te zien op SBS6. We keren terug naar het beruchte vissersdorp en ontdekken hoe het leven van de populaire hoofdrolspelers verdergaat. KillerbodyIn dit nieuwe seizoen van Urk! gooien Teun en Greetje het roer om; ze willen een killerbody en gaan de strijd aan met hun overtollige kilo's. Gerda en Klaas bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje en Tony en Derre verruilen het geliefde Urk voor een weekje onder de zon aan de Costa del Sol in Carihuela. Gender reveal partyVerder halen Jannie en Mathilde alles uit de kast voor de gender reveal party van Gerda en Klaas en maken we kennis met schipper Riekelt en dochter Terina - die samen de wateren nabij Urk trotseren met hun boot de Zuiderzee. Ook zijn we getuige van een heuse geboorte: Jason, de kersverse zoon van Mathilde en Michael, ziet het levenslicht. Bekijk ook Teun Föhn belachelijk gemaakt om goedkope auto: "Je tas is duurder" (video) Bekijk deze video » Video: Urker vissers redden man die dagenlang op boei midden op zee zit Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 1 november 2022 om 21:38

Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van de populaire realityserie Urk! te zien op SBS6. We keren terug naar het beruchte vissersdorp en ontdekken hoe het leven van de populaire hoofdrolspelers verdergaat.

Killerbody
In dit nieuwe seizoen van Urk! gooien Teun en Greetje het roer om; ze willen een killerbody en gaan de strijd aan met hun overtollige kilo's. Gerda en Klaas bereiden zich voor op de komst van hun eerste kindje en Tony en Derre verruilen het geliefde Urk voor een weekje onder de zon aan de Costa del Sol in Carihuela.

Gender reveal party
Verder halen Jannie en Mathilde alles uit de kast voor de gender reveal party van Gerda en Klaas en maken we kennis met schipper Riekelt en dochter Terina - die samen de wateren nabij Urk trotseren met hun boot de Zuiderzee. Ook zijn we getuige van een heuse geboorte: Jason, de kersverse zoon van Mathilde en Michael, ziet het levenslicht.

Actuele video's

Meer actuele video's