Video: Urker vissers redden man die dagenlang op boei midden op zee zit

Video: Urker vissers redden man die dagenlang op boei midden op zee zit

Donderdag 27 oktober 2022 om 23:12

Een normale visserstocht liep voor de bemanning van de Madeleine uit Urk uit op iets wel heel bijzonders. Donderdagochtend kwamen ze midden op zee namelijk een omgeslagen kajakker tegen. De man had zich al een paar dagen vastgeklampt aan een boei.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Urker vissers</em> redden man die dagenlang op boei <em>midden op zee</em> zit Een normale visserstocht liep voor de bemanning van de Madeleine uit Urk uit op iets wel heel bijzonders. Donderdagochtend kwamen ze midden op zee namelijk een omgeslagen kajakker tegen. De man had zich al een paar dagen vastgeklampt aan een boei. Tekst gaat verder onder de video. Kajakker in noodGelukkig voor de kajakker in nood komen de bemanningsleden snel in actie en werpen ze hem een reddingsboei toe. "Ik keek opeens naar de boei en je verwacht niet dat daar iemand zit. Het is een wonder dat we hem hebben kunnen redden, bijzonder dat hij het heeft overleefd", aldus visser Tunis de Boer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ook vissers protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: boze vissers blokkeren haven van IJmuiden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Kajakker in nood
Gelukkig voor de kajakker in nood komen de bemanningsleden snel in actie en werpen ze hem een reddingsboei toe. "Ik keek opeens naar de boei en je verwacht niet dat daar iemand zit. Het is een wonder dat we hem hebben kunnen redden, bijzonder dat hij het heeft overleefd", aldus visser Tunis de Boer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's