Gert-Jan Segers over de memoires van Bono: 'Hij is heel megalomaan en grotesk'

Gert-Jan Segers over de memoires van Bono: 'Hij is heel megalomaan en grotesk'

Wednesday 2 November 2022 om 09:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Gert-Jan Segers</em> over de memoires van <em>Bono</em>: 'Hij is heel megalomaan en grotesk' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. U2-frontman Bono heeft zijn memoires uitgebracht, waarin hij aan de hand van liedjes zijn leven (nogal uitgebreid) beschrijft. Radio-dj Ruud de Wild schoof aan bij Op1 om erover te praten en ook ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers kan er het één en ander over vertellen, want hij heeft flink zitten lezen in het boek. De altijd zo correcte Segers doet een opvallend boude uitspraak over de Ierse zanger: "Hij is heel megalomaan en grotesk." Toch is het boek volgens Segers 'heel persoonlijk'. "Dat ontroerde me soms echt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gert-Jan Segers over de memoires van Bono: 'Hij is heel megalomaan en grotesk'

U2-frontman Bono heeft zijn memoires uitgebracht, waarin hij aan de hand van liedjes zijn leven (nogal uitgebreid) beschrijft. Radio-dj Ruud de Wild schoof aan bij Op1 om erover te praten en ook ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers kan er het één en ander over vertellen, want hij heeft flink zitten lezen in het boek. De altijd zo correcte Segers doet een opvallend boude uitspraak over de Ierse zanger: "Hij is heel megalomaan en grotesk." Toch is het boek volgens Segers 'heel persoonlijk'. "Dat ontroerde me soms echt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's