Keuringsdienst van waarde: de rookworst begint 'ingewikkeld te doen' (video)

Keuringsdienst van waarde: de rookworst begint 'ingewikkeld te doen' (video)

Wednesday 2 November 2022 om 16:52

Op donderdag 3 november gaat het in Keuringsdienst van waarde over de rookworst. Ooit was de rookworst doodsimpel, maar nu begint ‘ie ook ingewikkeld te doen. In de supermarkten is er behalve vacuümverpakt ook vers te koop. Koud uit de koeling, soms zelfs zonder zakje. De Keuringsdienst van waarde wil weten wat ze met vers dan eigenlijk bedoelen. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: de <em>rookworst</em> begint 'ingewikkeld te doen' (video) Op donderdag 3 november gaat het in Keuringsdienst van waarde over de rookworst. Ooit was de rookworst doodsimpel, maar nu begint ‘ie ook ingewikkeld te doen. In de supermarkten is er behalve vacuümverpakt ook vers te koop. Koud uit de koeling, soms zelfs zonder zakje. De Keuringsdienst van waarde wil weten wat ze met vers dan eigenlijk bedoelen. Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen? Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: Worden zongedroogde tomaten in de zon gedroogd? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's