Keuringsdienst van waarde: Worden zongedroogde tomaten in de zon gedroogd?

Keuringsdienst van waarde: Worden zongedroogde tomaten in de zon gedroogd?

Op donderdag 20 oktober gaat het in Keuringsdienst van waarde over de zongedroogde tomaat. De centrale vraag deze aflevering: Worden zongedroogde tomaten echt in de zon gedroogd?! De keuringsdienst zocht het uit. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over de zongedroogde tomaat hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em>: Worden <em>zongedroogde tomaten</em> in de zon gedroogd? Op donderdag 20 oktober gaat het in Keuringsdienst van waarde over de zongedroogde tomaat. De centrale vraag deze aflevering: Worden zongedroogde tomaten echt in de zon gedroogd?! De keuringsdienst zocht het uit. Bekijk de beelden van Keuringsdienst van waarde over de zongedroogde tomaat hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van waarde: klopt dit vreemde verhaal over de kweekgarnaal? Bekijk deze video » Keuringsdienst van waarde: hoe ecologisch zijn de ecologische schoonmaakmiddelen? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV