Reacties Jumbo WK-reclame in HFL8: "Gaan we ons hier nou weer op blind staren?"

Reacties Jumbo WK-reclame in HFL8: "Gaan we ons hier nou weer op blind staren?"

Woensdag 2 november 2022 om 21:19

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Reacties <em>Jumbo WK-reclame</em> in <em>HFL8</em>: &quot;Gaan we ons hier nou weer op blind staren?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Jumbo heeft een behoorlijke misstap gezet met de WK-reclame die op de buis is verschenen. Daarin zijn bouwvakkers te zien die een polonaise lopen, iets wat totaal in het verkeerde keelgat schoot van Nederland na het overlijden van duizenden bouwvakkers in Qatar. "Gaan we ons hier nou weer op blind starem? Is dit niet gewoon de rel van de dag", klinkt het aan tafel bij HLF8. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Jumbo heeft een behoorlijke misstap gezet met de WK-reclame die op de buis is verschenen. Daarin zijn bouwvakkers te zien die een polonaise lopen, iets wat totaal in het verkeerde keelgat schoot van Nederland na het overlijden van duizenden bouwvakkers in Qatar. "Gaan we ons hier nou weer op blind starem? Is dit niet gewoon de rel van de dag", klinkt het aan tafel bij HLF8.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's