Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: hoe is het met Eke, Manny en de kleine?

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: hoe is het met Eke, Manny en de kleine?

Thursday 3 November 2022 om 14:38

In Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland was woensdag te zien hoe de Friese Eke naar Ecuador is vertrokken voor haar grote liefde Manny. Ze raakte snel zwanger, maar door financiële problemen hadden ze het niet makkelijk. Eke raakte haar baan kwijt en het was lastig om een goede woonruimte te vinden. Nu meldt Eke dat ze geld van haar moeder heeft gekregen voor het huis, en ze vertelt ook hoe het nu met hun werk en natuurlijk met de baby gaat…

Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland</em>: hoe is het met Eke, Manny en de kleine? In Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland was woensdag te zien hoe de Friese Eke naar Ecuador is vertrokken voor haar grote liefde Manny. Ze raakte snel zwanger, maar door financiële problemen hadden ze het niet makkelijk. Eke raakte haar baan kwijt en het was lastig om een goede woonruimte te vinden. Nu meldt Eke dat ze geld van haar moeder heeft gekregen voor het huis, en ze vertelt ook hoe het nu met hun werk en natuurlijk met de baby gaat… Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Merel Westrik over Grenzeloos Verliefd: 'Leven en dood liggen dichtbij elkaar' (video) Bekijk deze video » Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland start woensdag: "Wat is een luiertas?" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's