Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland start woensdag: "Wat is een luiertas?" (video)

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland start woensdag: "Wat is een luiertas?" (video)

Wednesday 2 November 2022 om 15:50

Het liefdesprogramma Grenzeloos verliefd is vanaf vanavond, woensdag 2 november, terug met een nieuw seizoen op Net5. Dit keer draait het om verliefde moeders in het buitenland. Bekijk hieronder een fragment uit het programma Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland met de nieuwe presentatrice Merel Westrik.

Lees verder onder de video.

<em>Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland</em> start woensdag: &quot;Wat is een luiertas?&quot; (video) Het liefdesprogramma Grenzeloos verliefd is vanaf vanavond, woensdag 2 november, terug met een nieuw seizoen op Net5. Dit keer draait het om verliefde moeders in het buitenland. Bekijk hieronder een fragment uit het programma Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland met de nieuwe presentatrice Merel Westrik. Lees verder onder de video. LuiertasMerel Westrik is in dit nieuwe seizoen de presentator van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland. Ze volgt daarmee Jennifer Hoffman op. De formule blijft onveranderd: Westrik reist de wereld over en bezoekt zes Nederlandse moeders die voor de liefde zijn geëmigreerd. Ze praat met hen over hoe het is om in een ver land een kind te krijgen. Bekijk een fragment uit aflevering 1 over een luiertas hierboven. Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is vanaf woensdag 2 november wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Grenzeloos verliefd: hoe gaat het nu met Tess en Turkse Güven? Bekijk deze video » Merel Westrik over Grenzeloos Verliefd: 'Leven en dood liggen dichtbij elkaar' (video) Bekijk deze video »

Luiertas
Merel Westrik is in dit nieuwe seizoen de presentator van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland. Ze volgt daarmee Jennifer Hoffman op. De formule blijft onveranderd: Westrik reist de wereld over en bezoekt zes Nederlandse moeders die voor de liefde zijn geëmigreerd. Ze praat met hen over hoe het is om in een ver land een kind te krijgen. Bekijk een fragment uit aflevering 1 over een luiertas hierboven.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is vanaf woensdag 2 november wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's