Merel Westrik over Grenzeloos Verliefd: 'Leven en dood liggen dichtbij elkaar' (video)

Merel Westrik over Grenzeloos Verliefd: 'Leven en dood liggen dichtbij elkaar' (video)

Monday 31 October 2022 om 18:47

Voor het programma 'Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland' is presentator Merel Westrik de hele wereld over gereisd. Bij het krijgen en opvoeden van een baby komt normaal al veel bij kijken, maar voor deze moeders is het extra pittig. Zo raakt één van de nieuwe moeders haar vader kwijt in dezelfde week dat zij bevalt. Merel: "De confrontatie van leven en dood ligt heel dichtbij elkaar."

Bekijk hieronder de video van Koffietijd

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Merel Westrik over <em>Grenzeloos Verliefd</em>: 'Leven en dood liggen dichtbij elkaar' (video) Voor het programma 'Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland' is presentator Merel Westrik de hele wereld over gereisd. Bij het krijgen en opvoeden van een baby komt normaal al veel bij kijken, maar voor deze moeders is het extra pittig. Zo raakt één van de nieuwe moeders haar vader kwijt in dezelfde week dat zij bevalt. Merel: "De confrontatie van leven en dood ligt heel dichtbij elkaar." Bekijk hieronder de video van Koffietijd Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Grenzeloos verliefd: Kevin en Maud geven vanuit VS update over liefdesleven Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: relatie van Sophie met Yuya in Japan gaat ‘supergoed’ Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: hoe gaat het nu met Tess en Turkse Güven? Bekijk deze video »
TV :
Merel Westrik over Grenzeloos Verliefd: 'Leven en dood liggen dichtbij elkaar' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's