Johan Derksen sloopt Songfestival: 'Nichtenfeestje met jongetjes die er leuk uitzien'

Johan Derksen sloopt Songfestival: 'Nichtenfeestje met jongetjes die er leuk uitzien'

Vrijdag 4 november 2022 om 08:30

In Vandaag Inside werd de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2023 besproken. Dion Cooper en Mia Nicolai zullen ons land vertegenwoordigen in Liverpool. Johan Derksen wil niets met het Songfestival te maken hebben, want dat is volgens hem een 'nichtenfeestje' met 'jongetjes die er leuk uitzien'...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Songfestival: 'Nichtenfeestje met jongetjes die er leuk uitzien' In Vandaag Inside werd de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2023 besproken. Dion Cooper en Mia Nicolai zullen ons land vertegenwoordigen in Liverpool. Johan Derksen wil niets met het Songfestival te maken hebben, want dat is volgens hem een 'nichtenfeestje' met 'jongetjes die er leuk uitzien'... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Negatieve MiaOok wordt een opmerkelijk filmpje van Mia Nicolai van stal gehaald, waarin de zangeres laat blijken niet graag in Nederland te wonen. In plaats daarvan wil ze zoveel mogelijk tijd in New York doorbrengen, want dat voelt als haar 'thuis'. Dit gaat gepaard met een wel érg goed ingestudeerd Amerikaans accent. René van der Gijp gelooft zijn oren niet: "Waar slaat dit op?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Negatieve Mia
Ook wordt een opmerkelijk filmpje van Mia Nicolai van stal gehaald, waarin de zangeres laat blijken niet graag in Nederland te wonen. In plaats daarvan wil ze zoveel mogelijk tijd in New York doorbrengen, want dat voelt als haar 'thuis'. Dit gaat gepaard met een wel érg goed ingestudeerd Amerikaans accent. René van der Gijp gelooft zijn oren niet: "Waar slaat dit op?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's