Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan The Masked Singer?

Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan The Masked Singer?

Vrijdag 4 november 2022 om 09:26

Vanavond, vrijdag 4 november, start het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Iedere keer blijken er weer BN'ers in de pakken te zitten waarvan je echt niet zou verwachten dat die mee zouden doen. Buddy Vedder, panellid in de RTL4-show, legt uit hoe dat komt: 'Matthijs van Nieuwkerk, daar zou ik niet perse van verwachten dat hij mee zou doen. Maar ze hebben soms dan net een neefje of nichtje die fan is en dan doen ze het daarvoor.'

'Dit kan niet waar zijn'
Of de bekende NPO-presentator daadwerkelijk als Joker of Papegaai te zien zal zijn is nog even afwachten maar Vedder en zijn Masked Singer-collega Gerard Joling zijn in ieder geval enorm verrast de afgelopen tijd: 'Er zitten nu namen bij dat je echt denkt... dit kan echt niet waar zijn', aldus die laatste donderdagavond bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Jinek van donderdag 3 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan <em>The Masked Singer</em>? Vanavond, vrijdag 4 november, start het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Iedere keer blijken er weer BN'ers in de pakken te zitten waarvan je echt niet zou verwachten dat die mee zouden doen. Buddy Vedder, panellid in de RTL4-show, legt uit hoe dat komt: 'Matthijs van Nieuwkerk, daar zou ik niet perse van verwachten dat hij mee zou doen. Maar ze hebben soms dan net een neefje of nichtje die fan is en dan doen ze het daarvoor.' 'Dit kan niet waar zijn'Of de bekende NPO-presentator daadwerkelijk als Joker of Papegaai te zien zal zijn is nog even afwachten maar Vedder en zijn Masked Singer-collega Gerard Joling zijn in ieder geval enorm verrast de afgelopen tijd: 'Er zitten nu namen bij dat je echt denkt... dit kan echt niet waar zijn', aldus die laatste donderdagavond bij Jinek. Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Jinek van donderdag 3 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer terug op 4 november: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » The Masked Singer start vrijdag: dit is de Joker Bekijk deze video »
TV :
Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan The Masked Singer?

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's