Code van Coppens: kandidaten oog in oog met reptielen en insecten

Code van Coppens: kandidaten oog in oog met reptielen en insecten

Vrijdag 4 november 2022 om 12:11

In Code van Coppens nemen Natasja Froger en haar stiefdochter Natascha het deze week op tegen Anne-Marie Jung en Pim Muda. Ze moeten niet alleen raadsels en puzzels op zien te lossen, deze keer krijgen ze ook een behoorlijke uitdaging voor hun kiezen. Ze moeten niet bang zijn voor reptielen en insecten, om de code te ontdekken…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens in de video van RTL Boulevard hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em>: kandidaten oog in oog met reptielen en insecten In Code van Coppens nemen Natasja Froger en haar stiefdochter Natascha het deze week op tegen Anne-Marie Jung en Pim Muda. Ze moeten niet alleen raadsels en puzzels op zien te lossen, deze keer krijgen ze ook een behoorlijke uitdaging voor hun kiezen. Ze moeten niet bang zijn voor reptielen en insecten, om de code te ontdekken… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens in de video van RTL Boulevard hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Paniek bij Donny en Dave Roelvink in Code van Coppens: ‘Doe rustig met je geschreeuw!’ Bekijk deze video » Zien: klunzige Dave en Donny Roelvink komen helling niet op in Code van Coppens Bekijk deze video »
TV :
Code van Coppens: kandidaten oog in oog met reptielen en insecten

Actuele video's

Meer actuele video's