Waylon openhartig over relatiecrisis met Bibi Breijman: "Het was niet per se chique"

Waylon openhartig over relatiecrisis met Bibi Breijman: "Het was niet per se chique"

Vrijdag 4 november 2022 om 20:32

Waylon is ervan overtuigd dat hij en Bibi Breijman uit hun relatiecrisis komen. De zanger maakt afgelopen juni zelf bekend dat hij zijn vriendin heeft bedrogen, amper drie weken na de bevalling van hun tweede kindje. In gesprek met Raven van Dorst vertelt Waylon openhartig over deze periode.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waylon</em> openhartig over relatiecrisis met <em>Bibi Breijman</em>: &quot;Het was niet per se chique&quot; Waylon is ervan overtuigd dat hij en Bibi Breijman uit hun relatiecrisis komen. De zanger maakt afgelopen juni zelf bekend dat hij zijn vriendin heeft bedrogen, amper drie weken na de bevalling van hun tweede kindje. In gesprek met Raven van Dorst vertelt Waylon openhartig over deze periode. Tekst gaat verder onder de video. RelatiecrisisWaylon vertelt op de boerderij van Raven van Dorst over hun relatiecrisis: "Het was niet per se chique. Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die het gedaan heeft, maar we zijn in therapie geweest. Het is best een heftige periode geweest, je hebt net drie weken een kindje." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Waylon openhartig over relatiecrisis met Bibi Breijman: "Het was niet per se chique"

Relatiecrisis
Waylon vertelt op de boerderij van Raven van Dorst over hun relatiecrisis: "Het was niet per se chique. Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die het gedaan heeft, maar we zijn in therapie geweest. Het is best een heftige periode geweest, je hebt net drie weken een kindje."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's