Dick Advocaat in Veronica Offside over 'wereldgozer' Fernando Ricksen (video)

Dick Advocaat in Veronica Offside over 'wereldgozer' Fernando Ricksen (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 10:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Dick Advocaat in <em>Veronica Offside</em> over 'wereldgozer' Fernando Ricksen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. In Veronica Offside haalde Dick Advocaat herinneringen op aan de veel te vroeg overleden Fernando Ricksen. Advocaat werkte jaren met de rechtsback samen, onder andere bij Zenit. 'Echt een lieve jongen.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

In Veronica Offside haalde Dick Advocaat herinneringen op aan de veel te vroeg overleden Fernando Ricksen. Advocaat werkte jaren met de rechtsback samen, onder andere bij Zenit. 'Echt een lieve jongen.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's