Nederland is Vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nederland is Vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nederland is Vol gemist? Bekijk hier de hele uitzending De afgelopen weken was Jeroen Pauw op zondagavond te zien met het praatprogramma Nederland is vol, waarin hij de grenzen van de Nederlandse samenleving onderzocht. Zijn die inmiddels bereikt? In de slotaflevering werpt Pauw een blik op de toekomst. Thema'sDe afgelopen periode onderzocht Pauw - op locatie - een aantal prangende vraagstukken. In de eerste aflevering stond bijvoorbeeld de problematiek van Schiphol centraal. Vervolgens kwamen ook de thema's Dieren, Toeristen, Verkeer en Mensen aan bod. Het moge duidelijk zijn: Nederland kampt met een groot aantal hoofdpijndossiers. ToekomstEn nu is het tijd voor de toekomst. Vrijwel alle pijlers onder onze welvarende vrije samenleving staan onder druk. Moeten we onze samenleving radicaal anders vormgeven? En hoe zorgen we ervoor dat de rekening niet bij één deel van de bevolking terechtkomt? Het zijn vragen die Pauw in de laatste aflevering van Nederland is vol hoopt te beantwoorden. Bekijk ook Jeroen Pauw: 'Geen kinderen hebben is een zegen én goed voor je footprint' (Op1) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw BNN-programma Nederland is Vol Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 6 November 2022 om 22:17

De afgelopen weken was Jeroen Pauw op zondagavond te zien met het praatprogramma Nederland is vol, waarin hij de grenzen van de Nederlandse samenleving onderzocht. Zijn die inmiddels bereikt? In de slotaflevering werpt Pauw een blik op de toekomst.

Thema's
De afgelopen periode onderzocht Pauw - op locatie - een aantal prangende vraagstukken. In de eerste aflevering stond bijvoorbeeld de problematiek van Schiphol centraal. Vervolgens kwamen ook de thema's Dieren, Toeristen, Verkeer en Mensen aan bod. Het moge duidelijk zijn: Nederland kampt met een groot aantal hoofdpijndossiers.

Toekomst
En nu is het tijd voor de toekomst. Vrijwel alle pijlers onder onze welvarende vrije samenleving staan onder druk. Moeten we onze samenleving radicaal anders vormgeven? En hoe zorgen we ervoor dat de rekening niet bij één deel van de bevolking terechtkomt? Het zijn vragen die Pauw in de laatste aflevering van Nederland is vol hoopt te beantwoorden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nederland is vol

Actuele video's

Meer actuele video's