Waylon: 'Erectieproblemen leidden tot vreemdgaan' (Boerderij van Dorst)

Waylon: 'Erectieproblemen leidden tot vreemdgaan' (Boerderij van Dorst)

Maandag 7 november 2022 om 09:02

Waylon maakte zondag de tongen flink los met een opmerking in Boerderij van Dorst over zijn erectieproblemen en hoe dat leidde tot vreemdgaan: 'Hij heeft mannelijk Nederland een nieuw excuus gegeven om vreemd te kunnen gaan', vertelt Evert Santegoeds. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Waylon: '<em>Erectieproblemen</em> leidden tot vreemdgaan' (Boerderij van Dorst) Waylon maakte zondag de tongen flink los met een opmerking in Boerderij van Dorst over zijn erectieproblemen en hoe dat leidde tot vreemdgaan: 'Hij heeft mannelijk Nederland een nieuw excuus gegeven om vreemd te kunnen gaan', vertelt Evert Santegoeds. Hoe dat precies zit zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Waylon in Boerderij van Dorst: 'Ik ben niet zo'n rokkenjager' (video) Bekijk deze video »
TV :

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's