Waylon in Boerderij van Dorst: 'Ik ben niet zo'n rokkenjager' (video)

Waylon in Boerderij van Dorst: 'Ik ben niet zo'n rokkenjager' (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 11:50

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Waylon in <em>Boerderij van Dorst</em>: 'Ik ben niet zo'n rokkenjager' (video) Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Waylon is te gast in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, dat aanstaande zondag wordt uitgezonden. Daar vertelt Waylon: 'Ik kan je met een gerust hart vertellen dat ik helemaal niet zo'n rokkenjager ben.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’ Bekijk deze video » Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Waylon openhartig over relatiecrisis met Bibi Breijman: "Het was niet per se chique" Bekijk deze video »
TV :

Waylon is te gast in het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, dat aanstaande zondag wordt uitgezonden. Daar vertelt Waylon: 'Ik kan je met een gerust hart vertellen dat ik helemaal niet zo'n rokkenjager ben.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's