RTL Nieuws gemist? Dienstregeling NS nog verder versoberd (video)

RTL Nieuws gemist? Dienstregeling NS nog verder versoberd (video)

Maandag 7 november 2022 om 20:20

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Dienstregeling NS nog verder versoberd (video) Minder treinen, drukkere treinen en vaker overstappen: de dienstregeling van de NS wordt vanaf vandaag nog verder versoberd. De woordvoerder van de NS zei daarover in RTL Nieuws: 'We proberen juist lucht in de dienstregeling te krijgen.' De bedoeling is dat door het inzetten van minder treinen, de treinen die wél rijden ook echt rijden en bovendien op tijd zijn. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: Enorme bever van 40 kilo gevonden in Ouderkerk aan den IJssel Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Dit is waarom het WK nooit in Qatar had mogen zijn Bekijk deze video » Bekijk: Thailand omarmt cannabis: 'Wij zijn het nieuwe Amsterdam' Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Dienstregeling NS nog verder versoberd (video)

Minder treinen, drukkere treinen en vaker overstappen: de dienstregeling van de NS wordt vanaf vandaag nog verder versoberd. De woordvoerder van de NS zei daarover in RTL Nieuws: 'We proberen juist lucht in de dienstregeling te krijgen.' De bedoeling is dat door het inzetten van minder treinen, de treinen die wél rijden ook echt rijden en bovendien op tijd zijn.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's