Johan Derksen over buitenechtelijk kind Jasper Cillessen: 'Dacht dat-ie nog lag te rukken!'

Johan Derksen over buitenechtelijk kind Jasper Cillessen: 'Dacht dat-ie nog lag te rukken!'

Dinsdag 8 november 2022 om 08:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over buitenechtelijk kind <em>Jasper Cillessen</em>: 'Dacht dat-ie nog lag te rukken!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Er is een zeer opmerkelijk verhaal over NEC-keeper Jasper Cillessen naar buiten gekomen. De doelman zou tijdens zijn tijd in Spanje, waar hij bij Valencia onder contract stond, namelijk een buitenechtelijk kind hebben verwekt. Het leidt tot verbaasde reacties in Vandaag Inside. Zo dacht Özcan Akyol dat Cillessen nog maagd was en had ook Johan Derksen hele andere vermoedens: "Ik dacht dat-ie nog lekker lag te rukken in Groesbeek!" Achter het onschuldige imago van Cillessen blijkt dus iets heel anders schuil te gaan... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Er is een zeer opmerkelijk verhaal over NEC-keeper Jasper Cillessen naar buiten gekomen. De doelman zou tijdens zijn tijd in Spanje, waar hij bij Valencia onder contract stond, namelijk een buitenechtelijk kind hebben verwekt. Het leidt tot verbaasde reacties in Vandaag Inside. Zo dacht Özcan Akyol dat Cillessen nog maagd was en had ook Johan Derksen hele andere vermoedens: "Ik dacht dat-ie nog lekker lag te rukken in Groesbeek!" Achter het onschuldige imago van Cillessen blijkt dus iets heel anders schuil te gaan...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's