Tweelingzussen Lisa en Chrisje in Khalid & Sophie over hun bijzondere band

Tweelingzussen Lisa en Chrisje in Khalid & Sophie over hun bijzondere band

Dinsdag 8 november 2022 om 20:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Tweelingzussen Lisa en Chrisje in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over hun bijzondere band Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tweelingzussen Lisa en Chrisje vertellen in Khalid & Sophie over hun bijzondere hechte band. Na een moeilijke periode kunnen ze nu weer toegeven niet zonder elkaar te kunnen. Volgens Lisa en Chrisje zijn ze de wereld voor elkaar, dat is weliswaar een zege maar ook wel eens een vloek. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tweelingzussen Lisa en Chrisje in Khalid & Sophie over hun bijzondere band

Tweelingzussen Lisa en Chrisje vertellen in Khalid & Sophie over hun bijzondere hechte band. Na een moeilijke periode kunnen ze nu weer toegeven niet zonder elkaar te kunnen. Volgens Lisa en Chrisje zijn ze de wereld voor elkaar, dat is weliswaar een zege maar ook wel eens een vloek.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's