Zien: Ruud Gullit noemt uitspraken Sepp Blatter over WK in Qatar 'laf'

Zien: Ruud Gullit noemt uitspraken Sepp Blatter over WK in Qatar 'laf'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ruud Gullit</em> noemt uitspraken Sepp Blatter over <em>WK in Qatar</em> 'laf' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Ruud Gullit zat dinsdagavond aan tafel bij Eva Jinek om te praten over het WK voetbal in Qatar. De voormalig topvoetballer is niet volledig zonder zonden, want hij heeft zich ook ingezet als ambassadeur voor het toernooi én is regelmatig in Qatar om te werken voor Al Jazeera. Toch kan Gullit het niet nalaten om stevig uit te halen naar voormalig FIFA-voorzitter Sepp Blatter, die het WK in Qatar een verkeerde keuze noemde. Dat vindt Gullit laf: "Dat had je moeten doen op het moment dat het er toe deed. [...] Het is te laat." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Ruud Gullit noemt uitspraken Sepp Blatter over WK in Qatar 'laf'

Ruud Gullit zat dinsdagavond aan tafel bij Eva Jinek om te praten over het WK voetbal in Qatar. De voormalig topvoetballer is niet volledig zonder zonden, want hij heeft zich ook ingezet als ambassadeur voor het toernooi én is regelmatig in Qatar om te werken voor Al Jazeera. Toch kan Gullit het niet nalaten om stevig uit te halen naar voormalig FIFA-voorzitter Sepp Blatter, die het WK in Qatar een verkeerde keuze noemde. Dat vindt Gullit laf: "Dat had je moeten doen op het moment dat het er toe deed. [...] Het is te laat."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's