Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog

Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog

Donderdag 10 november 2022 om 14:26

In Boerderij van Dorst doet Frédérique Spigt een boekje open over haar jeugd. Haar moeder had een oorlogstrauma, dat had ook veel invloed op de zangeres. Spigt vertelt dat haar moeder zwanger in een kamp zat tijdens de oorlog. Ook at ze vier jaar stijfsel, waardoor ze ook later gezondheidsproblemen kreeg.

Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boerderij van Dorst</em>: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog In Boerderij van Dorst doet Frédérique Spigt een boekje open over haar jeugd. Haar moeder had een oorlogstrauma, dat had ook veel invloed op de zangeres. Spigt vertelt dat haar moeder zwanger in een kamp zat tijdens de oorlog. Ook at ze vier jaar stijfsel, waardoor ze ook later gezondheidsproblemen kreeg. Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Waylon: 'Erectieproblemen leidden tot vreemdgaan' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's