Moniek (Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland): ‘Er is echt heel veel gebeurd’

Moniek (Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland): ‘Er is echt heel veel gebeurd’

Thursday 10 November 2022 om 14:51

Moniek was woensdag te zien in Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland en ze geeft een update over hoe het nu met haar en haar gezin gaat. Moniek vertrok vijf jaar geleden naar Amerika voor haar grote liefde Brian, ze kregen samen een zoontje en ze raakte vervolgens zwanger van hun tweede. “Er is echt heel veel gebeurd in de afgelopen acht maanden”, vertelt Moniek. Haar tweede zoon Zack is vijf weken te vroeg geboren nadat ze een ongeluk kreeg.

Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Moniek (<em>Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland</em>): ‘Er is echt heel veel gebeurd’ Moniek was woensdag te zien in Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland en ze geeft een update over hoe het nu met haar en haar gezin gaat. Moniek vertrok vijf jaar geleden naar Amerika voor haar grote liefde Brian, ze kregen samen een zoontje en ze raakte vervolgens zwanger van hun tweede. “Er is echt heel veel gebeurd in de afgelopen acht maanden”, vertelt Moniek. Haar tweede zoon Zack is vijf weken te vroeg geboren nadat ze een ongeluk kreeg. Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: hoe is het met Eke, Manny en de kleine? Bekijk deze video » Merel Westrik in Jinek over programma Baby in het Buitenland: 'Ik was in shock' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's