Luuk Ikink prijst eerlijkheid Waylon over erectieproblemen in Boerderij van Dorst

Luuk Ikink prijst eerlijkheid Waylon over erectieproblemen in Boerderij van Dorst

Donderdag 10 november 2022 om 15:36

Waylon heeft de afgelopen dagen bakken kritiek over zich heen gekregen, omdat hij in Boerderij van Dorst vertelde dat hij is vreemdgegaan vanwege erectieproblemen. Luuk Ikink is echter aardiger voor de zanger, en denkt dat Waylon dit in een opwelling heeft verteld. “Iedereen valt dan een beetje over hem heen”, zegt Ikink. “En het is ook wel heel naar denk ik voor Bibi om te horen. Maar als je daar komt en je opent je hart eigenlijk naar Raven toe. Dit is een verklaring voor wat er gebeurd is. Dat vind ik toch bijna wel te prijzen dat hij dat zegt.”

Bekijk de video van de BLVD Podcast hieronder.

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Luuk Ikink prijst eerlijkheid Waylon over erectieproblemen in <em>Boerderij van Dorst</em> Waylon heeft de afgelopen dagen bakken kritiek over zich heen gekregen, omdat hij in Boerderij van Dorst vertelde dat hij is vreemdgegaan vanwege erectieproblemen. Luuk Ikink is echter aardiger voor de zanger, en denkt dat Waylon dit in een opwelling heeft verteld. “Iedereen valt dan een beetje over hem heen”, zegt Ikink. “En het is ook wel heel naar denk ik voor Bibi om te horen. Maar als je daar komt en je opent je hart eigenlijk naar Raven toe. Dit is een verklaring voor wat er gebeurd is. Dat vind ik toch bijna wel te prijzen dat hij dat zegt.” Bekijk de video van de BLVD Podcast hieronder. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Zie: Mona Keijzer over Waylon die 'm niet omhoog krijgt: 'Hij moet dit met zijn vrouw bespreken' Bekijk deze video » Özcan Akyol heeft oplossing voor erectieproblemen Waylon: 'Dan heb je 10 uur een stijve!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Luuk Ikink prijst eerlijkheid Waylon over erectieproblemen in Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's