VI gemist? Johan Derksen onthult nieuwe presentatoren HLF8: 'Dat wordt niks' (video)

VI gemist? Johan Derksen onthult nieuwe presentatoren HLF8: 'Dat wordt niks' (video)

Zaterdag 12 november 2022 om 10:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? Johan Derksen onthult nieuwe presentatoren <em>HLF8</em>: 'Dat wordt niks' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Sander Lantinga en Manuel Venderbos gaan HLF8 presenteren, weet Johan Derksen. En daar is hij niet van onder de indruk: 'Dat wordt niks.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Sander Lantinga en Manuel Venderbos gaan HLF8 presenteren, weet Johan Derksen. En daar is hij niet van onder de indruk: 'Dat wordt niks.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's