Jinek gemist? Claude zingt eerste single Ladada (video)

Jinek gemist? Claude zingt eerste single Ladada (video)

Zaterdag 12 november 2022 om 08:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Claude zingt eerste single <em>Ladada</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Hij nog maar 19 jaar en kwam vanmiddag uit het niets de Top 40 binnen: Claude. Zijn nummer Ladada prijkt op nummer 32 en is hard op weg om een megahit te worden. Hij liet daarmee Pink, Davina Michelle en Di-Rect achter zich. In Jinek trad hij live op. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Claude zingt eerste single Ladada (video)

Hij nog maar 19 jaar en kwam vanmiddag uit het niets de Top 40 binnen: Claude. Zijn nummer Ladada prijkt op nummer 32 en is hard op weg om een megahit te worden. Hij liet daarmee Pink, Davina Michelle en Di-Rect achter zich. In Jinek trad hij live op.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's