Zien: Eva Jinek aan de slag bij de Kruidvat - vanwege tegenvallende kijkcijfers?

Zien: Eva Jinek aan de slag bij de Kruidvat - vanwege tegenvallende kijkcijfers?

Maandag 14 november 2022 om 08:58

De laatste tijd gaat het niet al te best met de talkshow van Eva Jinek. Regelmatig schakelen minder dan 600.000 - of zelfs minder dan 500.000 - belangstellenden in voor Jinek en daarom zit RTL 4 soms met de handen in het haar. Om stoom af te blazen ging Jinek op zoek naar andere werkzaamheden. Vrijdag ging een lang gekoesterde droom van de presentatrice in vervulling: ze mocht met dozen sjouwen in het magazijn van de Kruidvat. Volgens Guido den Aantrekker is Jinek een 'stresskip': "Die dacht, waarom ga ik niet lekker bij de Kruidvat werken."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Eva Jinek</em> aan de slag bij de <em>Kruidvat</em> - vanwege tegenvallende kijkcijfers? De laatste tijd gaat het niet al te best met de talkshow van Eva Jinek. Regelmatig schakelen minder dan 600.000 - of zelfs minder dan 500.000 - belangstellenden in voor Jinek en daarom zit RTL 4 soms met de handen in het haar. Om stoom af te blazen ging Jinek op zoek naar andere werkzaamheden. Vrijdag ging een lang gekoesterde droom van de presentatrice in vervulling: ze mocht met dozen sjouwen in het magazijn van de Kruidvat. Volgens Guido den Aantrekker is Jinek een 'stresskip': "Die dacht, waarom ga ik niet lekker bij de Kruidvat werken." Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook René van der Gijp haalt keihard uit naar Eva Jinek: 'Zo'n truthola met wat papieren' Bekijk deze video » Eva Jinek: 'Waarom gaan Democraten hele congres verliezen bij midterms?' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's