René van der Gijp haalt keihard uit naar Eva Jinek: 'Zo'n truthola met wat papieren'

René van der Gijp haalt keihard uit naar Eva Jinek: 'Zo'n truthola met wat papieren'

Woensdag 2 november 2022 om 08:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> haalt keihard uit naar <em>Eva Jinek</em>: 'Zo'n truthola met wat papieren' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Nee, René van der Gijp is niet bepaald te spreken over het interview dat Eva Jinek maandag hield met Oranjesupporter 'de Tietenman' in haar talkshow. De analist haalt hard uit naar Jinek: "Dan zit daar zo'n truthola met wat van die papieren, die Eva Jinek. Die zit dan tegen die man te praten alsof hij zeven jaar is, een grote kleuter, zeg maar. Die wordt daar dan de les gelezen en een beetje belerend toegesproken!" Roxane Knetemann sluit zich volmondig aan bij Van der Gijp; zij vond de 'toon' van Jinek ook niet prettig. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Nee, René van der Gijp is niet bepaald te spreken over het interview dat Eva Jinek maandag hield met Oranjesupporter 'de Tietenman' in haar talkshow. De analist haalt hard uit naar Jinek: "Dan zit daar zo'n truthola met wat van die papieren, die Eva Jinek. Die zit dan tegen die man te praten alsof hij zeven jaar is, een grote kleuter, zeg maar. Die wordt daar dan de les gelezen en een beetje belerend toegesproken!" Roxane Knetemann sluit zich volmondig aan bij Van der Gijp; zij vond de 'toon' van Jinek ook niet prettig.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's