Finale Hunted maandag op NPO 3: gaan laatste twee duo’s de eindstreep halen?

Finale Hunted maandag op NPO 3: gaan laatste twee duo’s de eindstreep halen?

Monday 14 November 2022 om 15:52

Vanavond kun je kijken naar de grote finale van het zevende seizoen van Hunted. In dit programma krijgen verschillende duo’s de opdracht om uit handen van de hunters te blijven. De professionals van de opsporingsdiensten hebben inmiddels al vier duo’s weten op te sporen. De duo's Michel/Sandra en Sanne/Siedo hopen in de finale het extractiepunt te bereiken en zo veilig te zijn.

Bekijk de beelden van de finale van Hunted hieronder.

De finale van Hunted is maandag 14 november om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Hunted</em> maandag op NPO 3: gaan laatste twee duo’s de eindstreep halen? Vanavond kun je kijken naar de grote finale van het zevende seizoen van Hunted. In dit programma krijgen verschillende duo’s de opdracht om uit handen van de hunters te blijven. De professionals van de opsporingsdiensten hebben inmiddels al vier duo’s weten op te sporen. De duo's Michel/Sandra en Sanne/Siedo hopen in de finale het extractiepunt te bereiken en zo veilig te zijn. Bekijk de beelden van de finale van Hunted hieronder. De finale van Hunted is maandag 14 november om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted seizoen 7 start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted: hunters zien beelden locatie voortvluchtigen als alarm afgaat Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's