Finale Hunted seizoen 7 maandag te zien op NPO 3

Finale Hunted seizoen 7 maandag te zien op NPO 3
Halen overgebleven duo's het extractiepunt?

Kijktip :

Na een aantal zenuwslopende weken is het maandag (14 november) tijd voor de grote finale van het zevende seizoen van Hunted. In dit programma proberen doodgewone Nederlanders uit handen te blijven van de opsporingsautoriteiten.

Finale Hunted gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Duo's
Dit seizoen van Hunted ging van start met zes duo's, die op de vlucht sloegen voor opsporingsdiensten. Het gezamenlijke startpunt was Fort Pampus bij Amsterdam, vanaf daar werden de deelnemers per boot naar Huizen gebracht. Inmiddels zijn vier duo's in de kraag gevat door de autoriteiten. De duo's Michel/Sandra en Sanne/Siedo hopen het extractiepunt nog te bereiken en zo veilig te zijn.

Over het programma
Kun je zomaar verdwijnen? Gewone burgers slaan op de vlucht om uit handen te blijven van een opsporingsdienst. Dit team, bestaande uit voormalig (top) rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders, zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie heeft.

De finale van Hunted is maandag 14 november om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's