Ben van der Burg adviseert buiten slapen: 'Die mensen in Ter Apel denken daar anders over!'

Ben van der Burg adviseert buiten slapen: 'Die mensen in Ter Apel denken daar anders over!'

Dinsdag 15 november 2022 om 08:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ben van der Burg</em> adviseert buiten slapen: 'Die mensen in <em>Ter Apel</em> denken daar anders over!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ben van der Burg is tech-expert, maar ook een ietwat zweverig type - dat bleek maandag wel in Vandaag Inside. Hij slaapt regelmatig buiten, in zijn achtertuin. Het allermooiste is het volgens hem als het vriest en sneeuwt. Volgens een Indiase goeroe sta je door buiten te slapen directer in contact met de aarde en de natuur. Van der Burg vond dit eerst 'gelul', maar besloot het tóch te proberen - en het helpt echt. Johan Derksen vraagt zich af of de vrouw van Van der Burg zich weleens zorgen maakt om hem en Wilfred Genee beweert dat de mensen in Ter Apel toch heel anders dachten over buiten slapen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ben van der Burg is tech-expert, maar ook een ietwat zweverig type - dat bleek maandag wel in Vandaag Inside. Hij slaapt regelmatig buiten, in zijn achtertuin. Het allermooiste is het volgens hem als het vriest en sneeuwt. Volgens een Indiase goeroe sta je door buiten te slapen directer in contact met de aarde en de natuur. Van der Burg vond dit eerst 'gelul', maar besloot het tóch te proberen - en het helpt echt. Johan Derksen vraagt zich af of de vrouw van Van der Burg zich weleens zorgen maakt om hem en Wilfred Genee beweert dat de mensen in Ter Apel toch heel anders dachten over buiten slapen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's