Johan Derksen zoekt nieuwe bargast na schokkende beelden Chris Woerts voor Vandaag Inside

Johan Derksen zoekt nieuwe bargast na schokkende beelden Chris Woerts voor Vandaag Inside

Dinsdag 15 november 2022 om 23:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> zoekt nieuwe bargast na schokkende beelden <em>Chris Woerts</em> voor <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Een vertrouwde bargast bij Vandaag Inside is Chris Woerts, professional in de sportmarketing. Momenteel is hij op safari en blijkt zeker geen bange man te zijn. De tafelgasten bekijken indrukwekkende beelden van Chris met een cheeta (of een poema), waarna een schokkend beeld volgt. Johan Derksen reageert met: ‘We zoeken een nieuwe bargast!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Een vertrouwde bargast bij Vandaag Inside is Chris Woerts, professional in de sportmarketing. Momenteel is hij op safari en blijkt zeker geen bange man te zijn. De tafelgasten bekijken indrukwekkende beelden van Chris met een cheeta (of een poema), waarna een schokkend beeld volgt. Johan Derksen reageert met: ‘We zoeken een nieuwe bargast!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's