Koen Petersen over herverkiezing Donald Trump: 'Media neemt het niet meer serieus'

Koen Petersen over herverkiezing Donald Trump: 'Media neemt het niet meer serieus'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koen Petersen</em> over herverkiezing <em>Donald Trump</em>: 'Media neemt het niet meer serieus' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Donald Trump heeft aangekondigd zich in 2024 opnieuw verkiesbaar te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De voormalige president werd wereldwijd verguisd en uitgelachen, maar in eigen land zijn er nog opvallend veel 'trumpianen'. Koen Petersen vermoedt dat Trump het momentum tot 2024 vast kan houden, maar hij ziet eenzelfde patroon als in 2015: het partij-establishment moet er niets van hebben en de media nemen het niet (meer) serieus. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Koen Petersen over herverkiezing Donald Trump: 'Media neemt het niet meer serieus'

Donald Trump heeft aangekondigd zich in 2024 opnieuw verkiesbaar te stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De voormalige president werd wereldwijd verguisd en uitgelachen, maar in eigen land zijn er nog opvallend veel 'trumpianen'. Koen Petersen vermoedt dat Trump het momentum tot 2024 vast kan houden, maar hij ziet eenzelfde patroon als in 2015: het partij-establishment moet er niets van hebben en de media nemen het niet (meer) serieus.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV