Jinek: dit is er tot nu toe bekend over raketinslag Polen gemist? | Gids.tv

Jinek: dit is er tot nu toe bekend over raketinslag Polen gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-16 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 16 november.

  • Donald Trump gaat weer meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zo maakte hij vannacht bekend. Wat dit de komende tijd voor de Verenigde Staten gaat betekenen, bespreken we met Koen Petersen en Dan Hassler-Forest.

  • Gisteravond zijn twee raketten neergekomen in Polen, op NAVO grondgebied. De raketten kwamen neer in een Pools dorpje, zo'n 6km van de Oekraïense grens. Twee mensen kwamen om het leven. We praten erover verder met kolonel Han Bouwmeester en voormalig ambassadeur van Oekraine en Rusland, Ron Keller.

  • Alexander Klöpping hoort zoveel goede verhalen om zich heen dat hij ze gaat verzamelen en vertellen in zijn nieuwe podcast, genaamd, hoe kan het ook anders: ‘Goed Verhaal’. Vanavond schuift hij aan.

  • Over ruim een maand is heel Nederland weer aan het kaasfonduen en gourmetten, want dan is het kerst! Francis van Broekhuizen heeft een ware obsessie met het feest en luidt bij ons 'the most wonderful time of the year' in bij Jinek.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws