Secret Duets: Dave von Raven zingt Rotterdamse versie van Formidable

Secret Duets: Dave von Raven zingt Rotterdamse versie van Formidable

In Secret Duets wordt het prachtige nummer Formidable van Stromae ten gehore gebracht. Dave von Raven maakt hier zijn eigen unieke versie van. Vermoedelijk zingt hij wel in het Frans, maar met een lekker dik Rotterdams sausje eroverheen. En dan is het ook nog de vraag met wie hij dit bijzondere duet zingt…

Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

<em>Secret Duets</em>: Dave von Raven zingt Rotterdamse versie van <em>Formidable</em> In Secret Duets wordt het prachtige nummer Formidable van Stromae ten gehore gebracht. Dave von Raven maakt hier zijn eigen unieke versie van. Vermoedelijk zingt hij wel in het Frans, maar met een lekker dik Rotterdams sausje eroverheen. En dan is het ook nog de vraag met wie hij dit bijzondere duet zingt… Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: Frans Bauer denkt dat hij duet zingt met een wielrenner Bekijk deze video » Secret Duets: met welke smurfenstem zingt Samantha Steenwijk een duet? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's