Emotionele beelden Special Forces VIPS: deelnemers nemen laatste boodschap op

Emotionele beelden Special Forces VIPS: deelnemers nemen laatste boodschap op

Donderdag 17 november 2022 om 14:20

In Special Forces VIPS worden de bekende Nederlanders niet alleen op fysiek vlak, maar ook op emotioneel gebied uitgedaagd. Na een zware beproeving worden ze voor een camera gezet en moeten ze een laatste boodschap inspreken voor een dierbare. Want als je echt op missie zou gaan, is er een kans dat je niet levend terugkeert...

Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

Emotionele beelden <em>Special Forces VIPS</em>: deelnemers nemen laatste boodschap op In Special Forces VIPS worden de bekende Nederlanders niet alleen op fysiek vlak, maar ook op emotioneel gebied uitgedaagd. Na een zware beproeving worden ze voor een camera gezet en moeten ze een laatste boodschap inspreken voor een dierbare. Want als je echt op missie zou gaan, is er een kans dat je niet levend terugkeert... Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Special Forces VIPS: straf voor groep als Ferry Doedens stiekem heeft gegeten Bekijk deze video » Eerste afvallers 'Special Forces Vips' Mariska van Kolk en Ferry Doedens balen van vertrek na één dag Bekijk deze video »
TV :
Emotionele beelden Special Forces VIPS: deelnemers nemen laatste boodschap op

Actuele video's

Meer actuele video's