Special Forces VIPS: straf voor groep als Ferry Doedens stiekem heeft gegeten

Special Forces VIPS: straf voor groep als Ferry Doedens stiekem heeft gegeten

Donderdag 10 november 2022 om 13:53

In Special Forces VIPS wordt er een schokkende onthulling gedaan. Ferry Doedens blijkt namelijk stiekem een proteïnebar te hebben gegeten. Vervolgens wordt hij ook nog eens beschuldigd van lachen tijdens zijn bekentenis. “Je bent onbetrouwbaar man. Je lult maar wat. Je zegt niks”, krijgt de acteur te horen van de staf. Dan blijkt dat de hele groep de gevolgen de daad van Ferry zal gaan voelen…

Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>Special Forces VIPS</em>: straf voor groep als Ferry Doedens stiekem heeft gegeten In Special Forces VIPS wordt er een schokkende onthulling gedaan. Ferry Doedens blijkt namelijk stiekem een proteïnebar te hebben gegeten. Vervolgens wordt hij ook nog eens beschuldigd van lachen tijdens zijn bekentenis. “Je bent onbetrouwbaar man. Je lult maar wat. Je zegt niks”, krijgt de acteur te horen van de staf. Dan blijkt dat de hele groep de gevolgen de daad van Ferry zal gaan voelen… Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Trailer: gloednieuw seizoen Special Forces VIPS vanaf 2 november te zien bij Videoland Bekijk deze video » Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's