Het Roer Om: ouders laten Luca meer leren in praktijk dan op school

Het Roer Om: ouders laten Luca meer leren in praktijk dan op school

Thursday 17 November 2022 om 14:57

Marijn en Maurice vinden in Het Roer Om dat hun zoon Luca niet veel heeft aan regulier onderwijs. Daarom mag hij in Portugal lekker met zijn skateboard spelen, want ik de praktijk leren vinden zijn ouders belangrijker.

Bekijk de beelden van Het Roer Om hieronder.

Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Roer Om</em>: ouders laten Luca meer leren in praktijk dan op school Marijn en Maurice vinden in Het Roer Om dat hun zoon Luca niet veel heeft aan regulier onderwijs. Daarom mag hij in Portugal lekker met zijn skateboard spelen, want ik de praktijk leren vinden zijn ouders belangrijker. Bekijk de beelden van Het Roer Om hieronder. Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Franse les is een catastrofe in Het Roer Om: 'Ik ben het helemaal kwijt' Bekijk deze video » Het Roer Om: Bas & Ingrid van Monte Castello in Italië geven update Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's