Franse les is een catastrofe in Het Roer Om: 'Ik ben het helemaal kwijt'

Franse les is een catastrofe in Het Roer Om: 'Ik ben het helemaal kwijt'

In Het Roer Om blijkt dat de Franse les nog niet zo makkelijk is voor Renate en Bart. Ze gaan emigreren naar Frankrijk en daarom willen ze de taal leren. De Franse les verloopt alleen nog niet zo soepel. Het werkwoord ‘zijn’ vervoegen wordt een kleine catastrofe voor Renate. Als Bart het vervolgens oppakt zegt ze dat het makkelijk is, maar zelf komst ze er niet uit. “Ik ben het helemaal kwijt.”

Bekijk de beelden van Het Roer Om hieronder.

Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Franse les is een catastrofe in <em>Het Roer Om</em>: 'Ik ben het helemaal kwijt' In Het Roer Om blijkt dat de Franse les nog niet zo makkelijk is voor Renate en Bart. Ze gaan emigreren naar Frankrijk en daarom willen ze de taal leren. De Franse les verloopt alleen nog niet zo soepel. Het werkwoord ‘zijn’ vervoegen wordt een kleine catastrofe voor Renate. Als Bart het vervolgens oppakt zegt ze dat het makkelijk is, maar zelf komst ze er niet uit. “Ik ben het helemaal kwijt.” Bekijk de beelden van Het Roer Om hieronder. Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het Roer Om: hoe is het nu met?: ‘De Spaanse mentaliteit is vreselijk’ Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Het Roer Om: "Ik kan helemaal niks" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV