Five Live: Sara woest omdat ze ‘domme botox-bitch’ wordt genoemd

Five Live: Sara woest omdat ze ‘domme botox-bitch’ wordt genoemd

In Five Live worden Sara en Roderik onaangenaam verrast als hun zoon vertelt wat er zoal over ze wordt geroepen. Ze krijgen allebei een behoorlijke belediging voor hun kiezen, Sara is volgens Pieter namelijk een ‘domme botox-bitch’ genoemd, en Roderik zou een pruik op zijn kale kop dragen. Beide tv-sterren zijn hier uiteraard niet over te spreken. “Ik doe helemaal geen botox”, aldus Sara, een rol van Linda de Mol. “Weleens een fillertje heel af en toe, maar geen botox!”

Bekijk het fragment van Five Live in de video hieronder.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

<em>Five Live</em>: Sara woest omdat ze ‘domme botox-bitch’ wordt genoemd In Five Live worden Sara en Roderik onaangenaam verrast als hun zoon vertelt wat er zoal over ze wordt geroepen. Ze krijgen allebei een behoorlijke belediging voor hun kiezen, Sara is volgens Pieter namelijk een ‘domme botox-bitch’ genoemd, en Roderik zou een pruik op zijn kale kop dragen. Beide tv-sterren zijn hier uiteraard niet over te spreken. “Ik doe helemaal geen botox”, aldus Sara, een rol van Linda de Mol. “Weleens een fillertje heel af en toe, maar geen botox!” Bekijk het fragment van Five Live in de video hieronder. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. Five Live: Sara wordt bedreigd door Flip vanwege contractbreuk Bekijk deze video » Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden" Bekijk deze video »
Serie :
Five Live: Sara woest omdat ze ‘domme botox-bitch’ wordt genoemd

Actuele video's

Meer actuele video's