Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: Paul, Jessica & Olivia geven update (Nairobi)

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: Paul, Jessica & Olivia geven update (Nairobi)

Donderdag 17 november 2022 om 17:02

Woensdag was in Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland het verhaal van Paul, Jessica en Olivia te zien. Ze wonen in Nairobi, en in een video geeft het gezin een update over hoe het nu met ze gaat. Jessica vertelt dat ze Sinterklaas gaan vieren op de school waar ze nu werkt, en krijgt Olivia straks ook Nederlands onderwijs.

Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland</em>: Paul, Jessica &amp; Olivia geven update (Nairobi) Woensdag was in Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland het verhaal van Paul, Jessica en Olivia te zien. Ze wonen in Nairobi, en in een video geeft het gezin een update over hoe het nu met ze gaat. Jessica vertelt dat ze Sinterklaas gaan vieren op de school waar ze nu werkt, en krijgt Olivia straks ook Nederlands onderwijs. Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: hoe is het met Eke, Manny en de kleine? Bekijk deze video » Moniek (Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland): ‘Er is echt heel veel gebeurd’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's